Redline-kryssning 2017

Redline-kryssning. Jag har då aldrig hört talas om någon sådan kryssning. Tydligen är Skandinaviens största hip hop-kryssning på gång den 28 december. Det är också så att jag och mannen ska åka med ett par vänner på detta! Känner av lite skräckblandad förtjusning måste jag säga. Skräckblandat både för att jag kanske inte riktigt passar in där, samt att det är till sjöss mitt i smällkalla vintern. Förtjusning för att det ändå ska bli kul att lyssna till rätt så skön musik live, äta god mat och umgås med vänner.

Enligt Redline Recordings är detta kryssningen för den som älskar hiphop, reggae, reggaeton, soul & r&b. Jag gick igenom listan över de bekräftade artisterna och DJ´s för att se om jag kände igen några. Dani M och Labyrint har jag ju faktiskt hört ett par bra låtar av. Men upptäckte nu även andra bra artister som ska vara med på kryssningen. Linda Pira, Jamilla Idris, Gee Dixon & Moms, Lamix och många fler. Även Blackout Empire är en av dansgrupperna, som var med i Talang 2017.

Vanligtvis lyssnar jag inte så mycket på just hip hop eller r&b, men det kan hända om det kommer några bra hits att det uppmärksammas. Det ska ändå bli väldigt kul och intressant att åka på Redline-kryssning, frågan är bara vad ska jag ha på mig liksom. En 70-talist med urban street hip hop style-outfit. Men ett par vita sneakers och en cool keps räcker väl som detalj för att smälta in?

Så satte jag hjärtat i halsgropen när jag läste att delar av kryssningen kommer att fotograferas och filmas. Haha, får nog hålla mig lite i bakgrunden.

Har ni åkt på någon liknande kryssning?

redline-kryssningen

Alla foton är från Pinterest