Tankar om bal och student

Tankar om bal och studenten snurrar i mitt huvud. Som några av er vet har vi tonåringar här hemma, och under 2018 blir det milstolpar med buller och bång.

Jag har redan börjat planera lite smått. Tänk när man tog studenten, vilket spännande kliv in i framtiden. Sonen går bygg- och anläggning. Så till nästa sommar har han sin yrkesexamen som snickare. Det finns gott om jobb för snickare idag vilket är jättebra. Om han vill går han nog på bal också. Sonen önskar sig en liten studentfest hemma. Självklart blir det lite pimp här och där, flaggor och ballonger. Lite bubbel, blommor och presenter. För att inte tala om dagen han springer ut. Det talas om att åka på flak,…och då blir ju en mamma genast orolig. Haha! Äsch, lite kul ska de väl ha, bara de sköter det snyggt.

Tankar om bal

Dottern går ut 9:an till sommaren och bal närmar sig. Jag frågade henne om hon tror att hon vill gå på bal, och det gör hon nog om det blir av med tjejkompisarna. Men det är ju väldigt långt dit än. Men jag har gett mig ut och letat lite fina klänningar redan nu. Även fast hon inte använder klänning speciellt ofta, så gör hon gärna det vid speciella tillfällen. På bal kan man ju verkligen piffa till sig lite extra med smycken, högklackat och en fin klänning.

Formaldressaustralia har fina balklänningar. Hittade detta skira enkla tygstycke och just den här korallblåa färgen är ju jättefin. Såg ju sedan att det är Kenza som visar upp den. Dottern tyckte också den var fin, men vill nog ha en vit klänning.

Frisyren Kenza har på bilden är fin, dottern har tankar om liknande fast med flätor på sidorna som går ihop bak. Eller så blir det utsläppt med en fläta i, kanske med någon fin dekoration.

Så här såg det ut när sonen gick ut 9:an 2015, och dottern gick ut 6:an som var sista året på den skolan.

tankar om bal

Kenza visar upp en ljuvlig balklänning

Tankar om bal