Online betting odds

Online betting. Tidigare har jag berättat om när jag spelat på hästar, vilket var längesedan nu. Jag gick all in i början, antecknade i block och försökte göra egna system med mera. Försökte också satsa på enbart vissa lopp, typ dagens dubbel, eller enbart en specifik häst via ATG på nätet. Det är smidigt att använda nätet tycker jag, slippa stå i kö på Ica och lämna in en rad. Istället loggar jag bara in, väljer mina hästar, betalar och håller mina tummar. Det är kul att satsa någon gång, i hopp om att vinna såklart men det gör man inte alltid. Ibland blir jag sugen på att välja en V75-rad, och blir det ingen vinst så låter jag bli ett tag till.

Online betting eller andelshäst

Man kan också köpa sig en andel i en travhäst eller galopphäst. Med en ägarandel får du följa hästens framfart och förhoppningsvis framgångar. Man får också åka på träningar och tävlingar, och mingla med de andra andelsägarna i vinnarcirkeln eller vid andra VIP-events. Det har lockat mig lite grann. Att äga en häst och ta hand om den med allt vad det innebär har jag varken råd eller tid med. Men att äga en andel gör ju att du får träffa hästen lite då och då. Detta kan vara en hobby som inte behöver generera i att tjäna pengar, utan man kanske är ute efter social gemenskap med andra hästintresserade.

Nu har jag har jag hittat en sida som jag är lite nyfiken på att prova. Ta en titt på Redbets Odds med online betting. Ett stort utbud av odds på fotboll, ishockey, boxning och många andra sporter. Jag måste sätta mig in i sidan först bara och komma på hur man gör. Jag minns när jag och mannen satt uppe mitt i natten när ”The Mauler” skulle möta Jon Jones i Toronto 2013, och då tyvärr blev knockad ganska tidigt. Den matchen skulle man,…inte ha spelat på för då hade jag ju satsat på ”The Mauler”…haha

Någon som använt sig av online betting? Eller har en andel i en häst?

online betting

 

I samarbete med Agency Island