Fin helg med sol och regn

Som vanligt denna härliga årstid går dagarna alldeles för fort. I torsdags var det ju röd dag, men då jobbade jag extra till kl 13. På fredagen däremot hade jag tagit en semesterdag. Då åkte jag och dottern in till city och shoppade lite. Det var superhärligt varmt väder och vi strosade runt i stan och tog en fika på torget.

Vi hittade lite kläder och efteråt åkte vi till gallerian och tog en sväng där också. Resten av helgen har varit lika toppenfin, med sol och bad hemmavid och besök av vänner från Stockholm.

Igår fick jag äntligen hem lite ny jord till rabatterna, och pallkragarna. Planterat lite och sonen hjälpte mig flytta en buske från en plats till en annan. Fint med lite extra arbetsstyrka när den egna inte räcker till alltid. Det är tungt att jobba i trädgården ibland. Det kom även lite regn igår vilket behövdes!

 

 

One thought on “Fin helg med sol och regn

Comments are closed.