Presentförslag till honom

Presentförslag, se hit! Kom över en så cool sida med produkter för honom! Eller varför inte även till henne, då jag själv fastnade för ett av armbanden. På Trendhim finns det många kaxiga detaljer som piffar till din outfit. Det finns mängder med häftiga smycken och accessoarer för män.

presentförslag

Armband med lavapärlor | Solglasögon | Handgjord tvål

Presentförslag till honom

Trendhim är återförsäljare av handgjorda skäggvårdsprodukter. Detta är en handgjord tvål, gjord speciellt för att rengöra och vårda skägg, men kan även användas både till skägg, hår och kroppen.
Tvålen innehåller sheasmör, avokado, olivolja och ricinolja. Doften är maskulin och som tagen direkt från en klassisk engelsk barbershop. Tycker den har cool design.

Eller varför inte ett svart döskallearmband i läder?

Jag kan själv tänka mig ett utav armbanden, som ju finns i mängder där. Jag fastnade för en cirkel av svarta lavapärlor med detalj av vitt och turkost samt handformade amuletten i silver. Legenden säger att handen skrämmer bort det ”onda ögat”. Det fanns även olika halsband med Tors hammare.