Mushroom brown

Jag är supertrött på mitt hår just nu. Det är slitet och har trista färger. Jag behöver lite förändring känner jag. Har snöat in mig på brunt med mörka/svarta slingor. Plus att jag vill klippa av en bit igen, ungefär som på den nedersta bilden. Pinterest är ju en guldkälla med inspiration, och man hittar så mycket snygga frisyrer och färger.

En färg jag fastnade för kallades mushroom brown och påminner lite om den högra nedersta bilden på collaget. Fint tycker jag. Men jag gillar fortfarande när färgerna går mot det gråa hållet, askbrunt, askblont. Det vore även roligt att prova helgrått som jag visar här i mitten. Fast mer ombre, endast i längderna och inte i hela håret.

Ja ni förstår ju, när man tycker om så mycket olika nyanser och frisyrer då är det inte lätt alltså. Lika svårt har jag att bestämma mig för motivet för nästa tatuering som blir i april. Men jag är en bit på väg. Som jag sa,…Pinterest är en guldkälla.

Annars så är det skönt med fredag! Nu blir det soffmys med en öl och ett avsnitt med Vikings som vi sparade till ikväll. Trevlig helg!

mushroom brown

Mushroom brown and a touch of grey

En rufsig modern bob

Pinterest

Posted in jag

2 thoughts on “Mushroom brown

Comments are closed.