Röda bär med snömössor och serier

Röda bär med snömössor! Go´kväll vänner. Glesa inlägg från mig senaste tiden. Men i helgen som var gick jag och dottern ut på en liten promenad för att leta efter mossa. Inte lätt att hitta den när snön fallit och frusit. Men jag fick med mig lite hem ändå, att använda till mitt egna jularrangemang. Kan visa det sedan, men ni ser det även här till höger i instagramflödet. Tog med systemkameran ut som jag inte använt på länge. Tacksamt att fota röda bär mot vit snöig bakgrund.

Annars så har det inte hänt så mycket. Vi har börjat följa serien Gåsmamman och sett hela säsong 1. Den är ju spännande faktiskt. Men den slår inte Vikings,..haha. Och för den delen kanske ni undrade vad jag, virrpannan, babblade om senast när jag skrev om Vikings. Tror ni jag fick se de nya avsnitten? Nope,..den nya säsongen var dessutom episod 2 av säsong 4. Inte lätt att hålla reda på allt. Samt att jag tagit fel på vilken kanal den sändes på. Så nu har vi bytt tillbaka till HBO Nordic från History. Alltså på HBO Nordic sänds nu säsong 4 avsnitt 11 ur episod 2.

röda bär

Röda bär med snömössor

röda bär