Lillasyster på besök

För drygt två veckor sedan kom min syrra hit på besök, helt själv utan familjen som var på annat håll. Det var jättetrevligt och vi badade i spabadet, gick på promenad, shoppade lite, såg på film och bara hade det gott. Vi borde ses mycket oftare, men vi kommer snart att ses igen faktiskt. För om en vecka åker vi till Stockholm där vi träffas ihop hos vår bror och gosar med en liten baby-pojke som heter Mio! Yes, har ju blivit faster liksom.

Just den helgen kommer jag och min lilla familj att åka på kryssning. Det ska bli skoj och en kul grej innan skolorna börjar igen. Plus att jag har en semestervecka till att se fram emot i anslutning till den helgen. En vecka till att andas ut och bara vara.

Nu regnar det enormt mycket ute, det har legat och lurat i luften hela dagen. Det är bra för svampen. Tänkte gå ut i helgen och leta efter svamp, kanske finns det även blåbär kvar.

Nu ska jag hoppa in i duschen och efter det ska jag försöka klura ut hur jag länkar huvud-slidern i detta bloggtema jag valt. Hur svårt kan det vara?

Lite bilder från en promenad med syrran och dottern.

En mysig promenad i grönskan

2 thoughts on “Lillasyster på besök

 1. Mysigt att ha en liten semestertripp att se fram emot !
  Förutom vår USA resa i juni har jag jobbat hela sommaren medan killarna vart lediga,
  så även jag har bokat en liten kryssning.
  9-11 sept bär det av på muminkryssning till helsingfors med Viggo och mamma.
  Det ser jag fram emot :)

  Ha en skön helg !
  Kram Fröken M

Comments are closed.