Kryssning med Birka

Oj, det är visst redan torsdag denna semestervecka jag har. Yes, tog en liten strövecka efter fyra veckors jobb. Skönt att bara vara. Veckan började ju dock med en kryssning med Birka. En liten minisemester med familjen på 22 timmar söndag till måndag. Vi valde både frukost- lunch- och middagsbuffé. Åt massor med god mat och umgicks bara vi.

Härliga skärgården

På Terassen fanns sol och bad. Jag och dottern tog en drink där när mannen och sonen gick runt och spelade på automater. En väldigt mysig terrass måste jag säga. Vi hade badkläder med oss men det blev inget bad. Resten av familjen ville inte bada då bubbelpoolen var full med småttingar, och så kostade det även extra per timme. Men förstår väl att de måste ha så annars kan det ju lätt bli överfullt där, så på ett sätt är det väl bra. Och med ett eget spabad hemma så lade vi lite mer pengar på taxfree istället. Det var lite lockande ändå att lägga sig under de gigantiska artificiella solarna, men vi får ta det nästa gång för jag tror säkert vi åker igen med eller utan kids.

Terrassen

Terrassen

Terrassen

Artificiella solar

kryssning med Birka

En mysig bar på Terrassen

Högst upp på däck 11 finns en löparbana för de som känner för att ta en runda. Vi tog en promenad runt och sjönk ner i en skön loungegrupp med något gott att dricka. Vi hamnade dock på vift, jag och dottern och resten av familjen var då och då på varsitt håll. Olika intressen liksom. Vi var i taxfree, drack drinkar (alkoholfria för våra teens), spelade på banditer och annat, och hängde på disco/show. Det var i alla fall en skön kryssning, har inte åkt på kryssning med Birka förut och jag tycker den var helt okej. Nästa gång blir det fler drinkar på Terrassen och då med bikini på för att fånga lite sol, artificiell förmodligen nu när vi går mot höst.

kryssning med Birka

3 thoughts on “Kryssning med Birka

  1. Så mysig familjetripp, fina bilder! Lät ju härligt med lite extra solstrålar, behövs nu när det blev höst så snabbt. Hoppas du får en fi helg, synd att vi inte träffas, får bli en annan gång. Kram Suss

Comments are closed.