Bubbelbad och varma solstrålar

Bubbelbad och varma solstrålar! Vilken varm och härlig dag det var idag. Även fast jag jobbar så kan jag njuta av solen på fikarast och lunchrast på vår altan precis utanför vår mottagning. Värt mycket det!

När jag kom hem bytte jag snabbt om till bikini och lade mig på solsängen,..och dääär gick solen i moln. Jaja, som det brukar vara då. Men det gör inget, för det var ju ändå varmt i luften för en gångs skull. Dessutom hoppade jag ner i bubbelbadet en stund och lite senare kikade solen fram också. Åååh, andas och blunda, lite massage! Toppen! Det här känns välbehövligt nu, lite tid för lugn och ro och att bara finna ett lugn. Skingra tankarna för ibland kan livet vara jobbigt, det är ju inte alltid rosenskimrande liksom. Apropå vårt bubbelbad, eller spabad heter det väl, så kommer det få ett alldeles eget inlägg.

Idag hade mannen och dottern plockat gula kantareller, som jag glömde fota…och dessa blev även dagens middag. Kycklingpasta med gula kantareller, mumma!

Bjuder er på lite härliga foton så här på kvällskvisten innan det är dags att krypa ner. Hoppas att jag kan somna snabbare än igår, en del kvällar blir det så där. Ta hand om er!

bubbelbad

Min kaffekopp från Prag-resan

Vet ni vad denna blomma heter?

Tussefluff latar sig i loungegruppen

4 thoughts on “Bubbelbad och varma solstrålar

 1. Haha, visst är det typiskt att solen går i moln så fort man kommer hem. Jaja, snart helg :-)

  Sv: eller hur, åker gärna dit fler gånger

 2. Va härligt de låter! Fast solen gick i moln. Tycker de har varit lite dåligt med sol och värme i sommar. Än så länge kanske man ska säga. För sommaren är ju inte slut än.

  Sv: nej jag har inte testat dadelbollar men sett dom lite här och där och är väldigt sugen på att prova. De får bli någon dag snart tror jag.

  Kram

 3. Kantareller, lyxigt och gott!
  Visst blir man piggare även inne när solen tittar fram, gör stor skillnad på min energi i alla fall :)
  Hoppas du fick lite sol på dig idag istället.

  kram Malin

Comments are closed.