Körsbärsblommor och varma vindar

Körsbärsblommor. Finns det något finare än blommande körsbärsträd? Jag får inte nog så ni får stå ut med dessa foton nu så här års. Det kanske blir tjatigt men det är så vackert så man får ont i ögonen. Jag tycker det börjar bli lite komplicerat med systemkameran nu, särskilt när jag även vill ta foton med mobilen också. Så rörigt! Funderar starkt på att byta ut systemkameran mot en kompakt spegellös systemkamera som jag gjorde för några år sedan, men då ångrade jag mig och valde den jag har nu Canon EOS 650D. Men den jag har nu är så tung, dock vet jag att ett av objektiven till den väger tungt, men nä det är ändå klumpigt och inte kul att jag struntar i att ta med den många gånger. Tål att funderas på!

Ikväll var det hockey-vm som slutade med 7-3 för Sverige mot Kazakhstan. Ett av målen för Kazakhstan var ju enormt kul att se, flygandes i luften lyckas de få in pucken stolpe in. Grymt! Men Sverige vann i alla fall.

Såg ni Eurovision delfinal 1 igår? Det gjorde vi, för vi följer alltid det. Men ingen av dessa länders bidrag var någon jättefavorit hos mig, det blir bättre i delfinal 2 imorgon! Till exempel Australiens bidrag, den är riktigt bra! Hade varit skoj att vara i Globen på självaste finalen på lördag nu när det är i Sverige, men men kanske en annan gång…för visst vinner vi fler år eller hur?

Nu tänkte jag krypa ner och krama kudden. Njut av lite körsbärsblommor, klicka för bildspel!

körsbärsblommor

 

cherrybloom-2

 

körsbärsblommor

 

körsbärsblommor

One thought on “Körsbärsblommor och varma vindar

Comments are closed.