En helsnurrig dag

Den här dagen var helt uppåt väggarna. Både privat och på jobbet. På jobbet har det ringt läkare och sjuksköterskor, och jag har fått ringa läkare. Jobbade in en timmes plusflex också och det var nog lika bra det för de hann ju inte riktigt med till kl 13. Efter det blev det en timme på gymmet.

Men dagen börjar med att jag tankar i 95 oktan i vår dieselbil. Åååneeej! Neeej! Har kört dieselbil i många år nu men aldrig gjort den här tabben. Det är bara att sitta lugnt kvar på plats, inte starta bilen för guds skull! Ringer mannen som,…inte blir sådär jätteglad precis. Och eftersom jag var på väg till jobbet så fick han komma ner till den lokala macken och så puttade vi undan bilen och jag fick åka iväg i den andra. Usch vad skämmigt, så jäkla korkat. Och så får jag bara lämna honom där med en bil som vi inte vad hur den mår alls just nu.

Dessutom kollade jag innan hur mycket dieseln kostar och så tänkte jag -fan vad dyr den var,..och så åker jag till 95 oktanpumpen. Tar av locket, tankar, drar ur slangen och när jag sätter dit locket igen så ser jag att det står ”DIESEL!” på tanklocket,…men alltså varför såg jag inte det innan?!

Hur som helst så har mannen och min pappa faktiskt lyckats fixa till det, dem är grymma alltså. Stått och slangat och donat, vilket inte fungerade så bra. Fått gå in en annan väg under baksätet och in för att kunna slanga, tankat på och tömt igen och så vidare i typ fem timmar. Mina hjältar idag!

dieselbil

Svart Passat Sedan

Och om någon undrar var vår vita dieselbil, Skodan, tagit vägen så är den såld. Nu har vi en Passat Sedan istället. En manuell istället för automat eftersom sonen börjat övningsköra. Men han får slita ut den gamla Volvon först och främst innan han får köra den här.

One thought on “En helsnurrig dag

Comments are closed.