Tusse trädklättrare

Oj vad helgerna går. I lördags var vi på handledarutbildning med tonårssonen som ska få börja övningsköra för bilkörkort! Det var ju nyttigt och bra att lyssna på i ett par timmar så att man tar det i lugn takt steg för steg, och inte bara gasen i botten. Det går ju inte.

Igår kväll såg vi Mello på TV, jag hade missat köpa något gott till mig själv. Vill ju inte ha chips eller plockgodis så jag gjorde ett gäng dadelbollar med dotterns hjälp,…live på Periscope dessutom typ en halvtimme innan Mello skulle börja. Bäddat för trubbel så jag höll på att missa kakaon (!) och skvätte ner linnet med det i farten, missade kaffet och tog vatten istället. Men dadelbollar blev det och gott var det.

Förkylningen är borta och jag har även jobbat extra idag. Det blir inte mycket till uppdatering ikväll då jag pysslat och planerat med en hel del annat idag. Fått lite storhandling gjord, och städning hemma på det. Lagade gulasch som blev för stark.

Bjuder på ett par foton på Tusse trädklättrare. Tycker dessa blev bra så det blev svartvitt. Nu blir det till att gosa ner sig och få till ett gäng timmars sömn. Sömn är viktigt, jag kan slarva med det ibland. Psst! Klicka för större upplösning!

Tusse trädklättrare spanar in Sotis

trädklättrare

 Tusse morrhår

One thought on “Tusse trädklättrare

Comments are closed.