Inspirerande magasin och en kopp kaffe

Idag är det tredje dagen jag är hemma med förkylning. Jag måste säga att det börjar redan kännas bättre. Första dagen sov jag en hel del, tittade inte ens på tv. Igår kunde jag i alla fall vara uppe och gå runt i huset en stund, för att sedan hamna i soffan och pusta. Idag känns det redan bättre! Jag blir ju fort uttråkad och kände för ett inspirerande magasin.

inspirerande magasin
Rotade fram lite magasin jag sparat att bläddra i, men kände snabbt att jag skulle vilja ha något nytt att läsa. Något som jag inte läst i magasinutförande förut. Kanske om tatueringar, eller om mat. Gjorde en grovrensning bland alla tidningshögar hemma för ett tag sedan, men det finns lite kvar ändå. Som den på bild, Fotosidan, inte värt att kasta bort för där kan det finnas bra tips om fotografering.

Jag har köpt många lösnummer tidigare som inredningstidningar, fototidningar m.m man kan få inspiration av. En prenumeration hos tidningskungen kanske skulle vara på sin plats. Det finns ju mängder att välja på, även utländska tidningar. Egentligen så är det väldigt svårt att välja ut någon speciell, kanske får bli flera. Fast jag tror det lutar åt tidningen Vego som tidningskungen har, den verkar bra nu när jag tänker mycket på vad jag stoppar i mig. Kanske finns ett och annat recept man kan prova på. Här hittar ni Vego!

Apropå att prova på recept. Nyss fick jag rädda dotterns bakverk i köket. Hon skulle prova på att göra eget godis, Mars, och det bubblade och rykte och hon hade inte koll på receptet. Jösses,..vi får se om hon kan äta det där som nu åkt in i frysen på kylning innan chokladen ska på. Tidigare i morse åkte också två plåtar med fröknäcke in i ugnen. Skönt att fylla på med bra bröd!

Prenumererar ni på något magasin?