Fodral till surfplatta med guld och korall

Igår efter jobbet svängde jag förbi gallerian för att leta lite roliga presenter till dottern som fyller 14 i morgon. Hittade en söt tröja på Gina Tricot, men även en tröja/skjorta till mig själv samt ett fodral till surfplatta. Jag gillade det guldiga och korallfärgen inuti. Jag vet inte om det är skjorta eller blus jag hittat, men tyget var otroligt mjukt och skönt, lätt och följsamt.

Svängde även förbi Lagerhaus, som alltid när det är födelsedagar på gång. Nytt presentpapper, och ett dricksglas med fin guldig text på. Alltid kul att öppna lite grann på morgonkvisten med frukost på sängen.

Idag hände något hysteriskt kul, fast egentligen väldigt tråkigt. Vi fick ju ombesiktning på vår Skoda, nån handbroms som låg emot i bak ja nånting bla bla. Så det blev åtgärdat och idag skulle mannen åka tillbaka och besikta om bilen. Efter nån timme kommer han hem igen, med en utsliten kontakt till motorvärmaren.

Det visar sig att när han kommer hem och ska köra upp i uppförsbacken här hemma i byn, så ligger sladden och timern mitt i backen! Han undrar ju nån sekund,..vad i h . e . l . v . e . t . e är det är? Men han förstår snabbt vad som hänt. Han har alltså helt sonika backat ut från parkeringen utan att dra ut sladden, som sitter kvar i bilen när han åker ner för backen,…med timer och allt!,…moahaha alltså han tyckte han hörde en smäll där nånstans men tänkte att det var väl nån iskocka eller nåt. Jösses,.. så nu får vi fixa en ny kontakt.

fodral till surfplatta

Fodral till surfplatta

fodral till surfplatta

Korallfärg inuti

One thought on “Fodral till surfplatta med guld och korall

Comments are closed.