Investera i dig själv med en utvecklande bok

Det här året kommer innebära nya utmaningar och nya möjligheter, så vad passar bättre än att grotta ner sig i en utvecklande bok. Jag har precis börjat läsa den, och tror nog att den kan ge mig en hel del nyttigt att använda mig av i mitt nytänk på framtiden.

Boken av Timothy Ferriss ”4 timmars arbetsvecka” – konsten att leva mer och jobba mindre. I boken finns steg som är lätta att följa och enkla metoder för att rensa ut allt onödigt. Investera i dig själv och läs utvecklande böcker, stå inte kvar och stampa på samma ruta, eller spring inte i ekorrhjulet för det tröttar bara ut dig med åren. Våga förändra!

investera

Find the courage & take risks

2 thoughts on “Investera i dig själv med en utvecklande bok

  1. Såg boken på akademibokhandeln häromdagen. Kom ihåg att du skrivit om den. Vad tycker du? Är den läsvärd?

    1. Jag håller på att läsa den nu så jag har bara kommit en liten bit. Det är olika övningar i också, så man får stanna upp ibland och fatta papper och penna. Verkar i alla fall riktigt bra!

Comments are closed.