Lite coola kläder och skor till en tonåring

Gokväll, sitter och slösurfar och letar efter presenter till dottern som snart fyller 14. Hittade lite coola kläder som jag tror hon skulle gilla. Det är ju alltid en chansning med kläder och skor, men vad fasen det här skulle väl fungera eller vad tror ni.

Skorna längst ner, ett par häftiga Replay. Jag tror hon skulle gilla dem faktiskt. Det börjar närma sig den tiden när dottern lånar kläder av mig. Inte barnavdelning som gäller längre utan dam, fast storlek XS. Storlek S kan fungera så en del kläder försvinner ur min garderob. Men än så länge har hon inte min skostorlek. BT Londons kollektion har en hel del balla kläder och annat till tonåringar.

coola kläder

BT London

all inshoes

Replay

2 thoughts on “Lite coola kläder och skor till en tonåring

  1. Spännande att snart ha en fjortonåring där hemma, snygga kläder du har kollat på till henne. Med bara killar i huset så har jag fått ha mina kläder i fred :) Kram

  2. Min ena systerdotter fyller 15 om en dryg vecka – men jag gör det nog enkelt för mej och skickar pengar till henne bara. Fast jag sneglade faktiskt på såna där presentkort som numera hänger på en ställning vid alla (?) mataffärers kassor – som är laddade med en viss summa i en viss butik, du vet!? Funderade på vilken butik man isåfall skulle välja om man skulle ge henne ett sånt istället – var vill en 15-årig tjej helst handla, lixom!? På Lindex eller Indiska, för att ta ett exempel? :-)

Comments are closed.