En känsla av kyla i oktober

Jag har lite panikartat satt ner två krukor med höstväxter i en låda på framsidan. Dock har jag inte kastat de vissna sommarblommorna än, kanske borde göra det.  Inte hann jag gå ut i skogen i helgen heller. Vill ha mer svamp att frysa in.

Quick fix in October

Jag har dock burit in olivträdet. Det står i tvättstugan nu. Jag vet inte vad som är bäst. Ska de ha en viloperiod? I de länder olivträden kommer ifrån har de väl inte viloperiod? Jag tänkte, om jag måste ställa den på en mörk kylig plats, klippa ner den, och inte vattna mer än en gång i månaden, eller är det pelargoner man gör så med bara. Ja, har inte ni några bra tips så får jag googla det nån kväll.

Bilden är tagen innan jag tog in den inomhus. Där står den på vår inglasade altan, och altanglasen var fulla med imma.

Olive tree

One thought on “En känsla av kyla i oktober

Comments are closed.