Bench-parkas och läckra Mustang

Jag tror jag får skämmas. Vart tar tiden vägen? Det är fullt upp, och nu har bloggen blivit totalt bortglömd. Och det är redan mitten på oktober. Senast jag skrev i bloggen var typ 1 oktober. Jag har hunnit vara i Stockholm och träffat syrran med flera. Det har också blivit köksrenovering hemma, bara så där. Så det har varit alldeles uppåt väggarna galet rörigt här hemma. Nu börjar jag se ett slut på de hela, men än mycket småfix kvar.

Just nu ikväll så känner jag att jag inte orkar redigera några foton från tiden som gått, så det får bli en annan dag. Men jag kan ju faktiskt visa vad jag sitter och funderar på precis just nu. Vinterjacka! Måste ha en annan vinterjacka, för den jag har får inte hänga med flera år nu. Och nu menar jag en skapligt fodrad jacka som jag behöver när snön faller och det blåser isande vindar.

Det finns så många jackor, men ändå har jag svårt att välja ut någon som jag verkligen känner,..DEN vill jag ha! Har tittat en del på olika parkas, och fastnade lite för denna parkas designad av Bench. Och enligt texten så lär man inte frysa i denna, men jag tror inte den var helfodrad dock. Bench har en hel del snyggt både till tjejer och killar.

Bench Parkas

Skor känns lite enklare att hitta. Fann dessa läckra Mustang. Dock är klacken 8 cm, fast det ser inte så ut på bilden. Men är inte trycket under skon häftigt? Tänk att göra avtryck i snön med den! Follow me Mustang! Nej, nu får jag nog ta och stänga ner datorn om jag ska komma upp imorgon.

One thought on “Bench-parkas och läckra Mustang

Comments are closed.