Mindre blogga mera minne

Vilken konstig rubrik,…men gokväll! Äntligen lyckades jag på något mystiskt sätt ta mig in i bloggen för att kunna skriva ett inlägg. Jag vet inte vad som hänt riktigt. Antingen är det något plugin eller tema som spökar, eller så är det så att jag nått toppen av vad majamyra.se klarar av. Så kanske att jag måste uppgradera så jag får mer minne.

Men så är det ju det där med att bloggen inte öppnas i vissa webbläsare. Så fruktansvärt irriterande och jag känner mig helt låst. Får väl prova byta tema, om det går att komma in där utan att få ett error-meddelande.

Jag har inaktiverat ett par plugins och avinstallerat olika teman som jag ändå inte använder. Jag provar publicera en bild här nu så får vi se. Tjing!

Penséer

4 thoughts on “Mindre blogga mera minne

 1. Go’ kväll! :-)

  Jag har till och från svårt att komma in på din blogg – senast i eftermiddags gick det inte på den stationära datorn… :-( Nu sitter jag med surfplattan och det funkar – men det är så jobbigt att kommentera från denna, tycker jag.

  Hoppas supporten kan hjälpa dej att få ordning på strulandet! :-)

 2. Hej fina!
  Nu från Chroome var sidan vit först men när jag uppdaterade sidan så funkade det :)
  Hoppas det fortsätter så/Kram & ha en fin kväll ♡ ….

  1. Hej, tack för info! Ja, jag ser det nu. Hoppas det håller i sig.
   Kram!

Comments are closed.