Spetslinne och sneakers

Goddagens denna lite halvsoliga lördag. Fast nu är det redan kväller. Idag har det inte hänt så mycket. Sov ut vilket säkert behövdes. Bläddrat lite i klassifikationsboken och som ni kanske sett på Instagram så tyckte Tusse att det räckte och ville kela.

För ett tag sedan fick dottern syn på ett par fina vårskor av märket Kaporal. Och själv fastnade jag för ett spetslinne från Moony Mood, med spets över hela ryggen och svarta ränder på framsidan. Hämtade ut det i veckan och idag när solen lyste in på altan och det blev så där varmt och skönt så passade vi på att fota. Dottern fick till en rätt kul bild när jag rufsar till håret, vilket ändå blev bra för där ser ni exakt hur spetsen ser ut. Ett skönt svalt linne, perfekt till sommaren alltså.

Tror jag skulle behöva ett par nya skor också, typ sneakers eller något, även fast de jag har från Ed Hardy fungerar än. Sneakers kan man väl inte få för många av.

spetslinne

Spetslinne Moony Mood

Kaporal

kaporal

Kaporal sneakers

2 thoughts on “Spetslinne och sneakers

Comments are closed.