Gul påsk hos oss

Hej hallå härliga långfredag! Gul är temat i Malins fotoutmaning! Kan ju inte bli bättre så här till påsk inte sant!? Jag brukar egentligen inte ha så mycket gult, inte ens till påsk. Men det dyker ju upp gult lite överallt i alla fall, både i inredning och mode märker jag. Jag kan inte riktigt låta bli att titta åt det gula faktiskt.

Så vad gör jag, jo jag köper lite gula detaljer såklart. Det är nog första gången jag har gula påskfjädrar i riset, och det blev riktigt fint! Kidsen har fått påskägg och imorgon blir det som ni ser lite gula bägare med lite mer smått och gott i, även till syrrans kids.

Det är sent nu och vi har fått främmande från Stockholm av Syrran med familj och vi ska fira lite påsk ihop. Så jag har haft lite fullt upp idag, men lyckats få ihop lite gula foton i alla fall.

Ha det gott och glad påsk!

gul
Gula inredningsdetaljer

gul
Lite gula tulpaner, och vita.

gul
Gula fjädrar i påskriset

gul
Påskpresenter

3 thoughts on “Gul påsk hos oss

  1. Ja, jag har också märkt att det är en del gult som kommer… men det brukar bli en ny modefärg innan jag vant mig så mycket att jag köper det *haha* om det inte är rosa förstås :)

    En sen kommentar och jag kan bara inte förstå var min tid tar vägen… vill så mycket :) och imorgon kör vi igen, varmt!

    kram kram Malin

Comments are closed.