Morgon med dottern

Godmorgon!

Då fredagens fotoutmaning hos Malin är i temat ”morgon”, så valde jag en speciell morgon. En morgon då jag får äta frukost ihop med dottern eftersom jag jobbar hemifrån en dag i veckan. I vanliga fall så åker ju jag och mannen hemifrån först, så det är lite mysigt att ibland få äta frukost ihop mitt i veckan så här bara hon och jag.

Så denna gången passade jag ju på att ta fram kameran. Det var soligt ute och orkidén reflekterades i köksväggen. Lite koppar och en lunchpåse från Lagerhaus. Glasburkar från lite varstans fyllda med frö och mjöl av olika slag.

morgon

M O R G O N

Ibland kan jag bli otroligt sugen på Chai-thé, så det fick det bli. Och så piffade vi till smörgåsen med paprika,..och lite mer paprika. Försökte få dottern på bild, och lyckades till slut, men tyvärr har hon inte fått se bilden än för att godkänna den. Så då låter jag bli att publicera den. Inte så kul att få en kamera i ansiktet när man är nyvaken.

Och efter frukosten gjorde jag mig en kaffe förstås. Dottern gick till skolan och så blev det dags att jobba.

Ska bli intressant att få se andra tolkningar nu! Ha det gott denna fredag!

morgon
F R U K O S T

8 thoughts on “Morgon med dottern

  1. Fin morgon! Vackra bilder! Det där teet har jag också, supergott!
    Din gröna drink som du visade för några veckor sedan har jag gjort här hemma… favorit nu! Hos mig i alla fall *ler* Ledsen att jag inte hunnit med att kika in här förrän nu, den här helgen blev inte alls vad jag tänkt och har istället för lugn haft ett allt för högt tempo :) Men men, så kan det väl få bli ibland.

    kram kram Malin

Comments are closed.