Gummistövlar fyndat hos IsaCouture

Gummistövlar hos IsaCouture. Go´kväll alla rara! Ville lite sent omsider tipsa er om en finfin realisation hos IsaCouture. Fram till på torsdag 5/3 kan ni få 30% på hela sortimentet, inklusive på outlet! Skynda fynda! Använd koden friends30. Hoppas ni bara inte detta är för de som prenumererar på nyhetsbrevet, men i sådana fall så får ni börja göra det tycker jag.

Själv har jag hittat ett par fina gummistövlar med nitar som ni ser, ja äntligen har jag också ett par. Inte en dag för sent. Och nu börjar det ju bli lite slaskigt och regnigt emellanåt, och sedan behövs det ju gummistövlar i svampskogen.

Och som jag sagt tidigare, de har supersnabb leverans och jättefint sortiment!

gummistövlar
Gummistövlar med nitar

gummistövlar

One thought on “Gummistövlar fyndat hos IsaCouture

Comments are closed.