Tom Tailors varma gosiga vinterstövlar

Åh, så mysiga skor jag funnit! Tom Tailors fodrade kängor med snörning. So lovable och sköna! Passar både med tights, byxor utanpå och innanför, och säkert till kjol också om man nu använder det. Tror ni förresten att man skulle kunna vika ner skaftet så som jag gjort på första bilden? Det är ju uppenbart att det går, men jag menar kan man gå så ute liksom…jag måste nog prova.

tom tailor

Tom Tailor

tom tailor

Tom Tailor

Men så måste jag ju visa de här jag snubblade över mitt i allt scrollande, för skor är ju bara så roligt inte sant? De här heta fodrade stövlarna från Apepazza!…alltså…say no more. Men de får förbli en enbart en dröm, kanske nästa år eller om jag vinner på hästarna. Just nu finns de inte i min storlek ändå.

Apepazza

One thought on “Tom Tailors varma gosiga vinterstövlar

Comments are closed.