Sötaste kissen ute i snön

Tussebus var ute idag när jag skottade av den gamla Volvon. Volvon syntes knappt under all snö, så det blev dagens träningspass kan man säga. Tung snö nu bortskottad och bilen har återuppstått. Hur som helst Tusse var ute också. Jag kastade små snöbollar som han jagade och åt lite på.

Gick in och hämtade kameran och tog ett par fina på sötaste kissen ute i snön. Alldeles fluffig i sin vinterpäls. Nej nu blir det en dusch och sen måste jag nog sova. Trevlig söndag friends!

sötaste
Say what?..

sötaste
Catmodel

sötaste
Tusse-sniff

4 thoughts on “Sötaste kissen ute i snön

  1. Vilken PÄLS han har!!! 8-)

    Jag har Facebook mest för att kunna vara med i en massa roliga/intressanta grupper. Och så lite för att kunna hålla koll på barnen. ;-) De är ju vuxna nu, så de har väl inget problem med att vara vän med mej där – annat hade det garanterat varit för några år sen! <:-)

Comments are closed.