Sias elastiska hjärta – Elastic Heart

Den officiella videon med Sia ”Elastic Heart” är otroligt fin. Lika fin som den till låten ”Chandelier”. Har ni inte redan sett den, så måste ni se den!

Nu gillar ju jag modern dans otroligt mycket, helt såld och kan inte sluta titta. Andra kanske inte begriper, men jag gör det. När Maddie skriker, och Shia tar sig för bröstet. Maddie river sig på halsen, och sedan ett riktigt känsloutbrott. Han flyr, hon vill bli sedd och förstådd, flyr och kommer tillbaka. Förlåtelse och återförening, men han kan inte ta sig ur. Ta sig ur vad det nu är han befinner sig i. Jag känner ångest, får en klump i halsen, är det missbruk och relationen mellan far och dotter. Eller bara ett spel av känslor, där bakgrunden till dessa kan vara precis vad som helst. Vad betraktaren känner. Vad känner och ser ni?

Den där tjejen Maddie Ziegler, jag tappar andan när hon dansar. Finner knappt ord. Både Maddie och Shia Labeouf gör det här enormt fint. Men wow, jag visste inte att Shia dansar!.. En mycket känslosam djup video.

Elastic Heart

Maddie Ziegler
Maddie Ziegler

Shia LaBeouf

Shia LaBeouf