I min plåtlåda

Fredagens fotoutmaning är ”i min låda”. Och då måste jag ju visa vad jag har i plåtlådan från Lagerhaus. Den står vid min lilla hörna i vardagsrummet, på skrivbordet ihop med konservburken med pennor och en tub handkräm såklart. I lådan finns diverse prylar som en extra datormus, kamerasladd, usb-minnen, lite viktiga lappar och en ny handkräm. Det var inte så länge sedan jag städade ur den här plåtlådan så det har sett värre ut.

Jag har en likadan plåtlåda på jobbet. Och där i finns alla fula stämplar med ”kopia”, signeringsstämpeln och andra. Samt huvudvärkstabletter och…godis. En himla bra låda faktiskt, för någon hurts vill jag inte ha på jobbet. Det behövs inte. Det är hyllor med tidningssamlare istället, och den här plåtlådan t.ex.

Vill ni titta i fler lådor, så kika in hos Malin som håller i fotoutmaningen!

plåtlåda

10 thoughts on “I min plåtlåda

 1. Snygg och praktiskt. Älskar texten … onödiga prylar… finns den i XL tror du *haha* jag tycker jag har extremt mycket som skulle kunna rymma i den :)

  Slängde in ett litet ps med svar på din fråga på dagens inlägg. Action… ja, tolkningen är ju fri , men jag tänker rörelse, det händer något. Jag har ett fototips varje månad och det tipset hänger ihop med sista ämnet varje månad. Det kommer alltså handla om rörelse i nästa nyhetsbrev :) Men hade jag skrivit rörelse så tror jag att jag begränsat många.

  Fin dag till dig!

  kram kram Malin

 2. En ”bra att ha låda” :) Det skulle jag oxå behöva till alla mina onödiga prylar, istället för att samla dem på alla möjliga ”bra ställen”, där jag sen, när jag väl behöver dem, inte kommer ihåg att jag lagt dem. Trevlig helg!/ Birgitta

 3. Härligt bidrag! En sådan liten låda skulle jag också behöva ;) Den var både praktiskt och fräck, nästan som kinderägg för den innehåller ju även det man behöver ;)
  Ha en härlig helg!
  /Pia

Comments are closed.