Igår var det vitt

Det kom lite snö igår som lyste upp tillvaron lite. Idag när man vaknar, är det bara helgrönt och regnigt. Mycket konstigt väder. Fotot är ifrån en tidigare promenad. Jobbat hemifrån idag, alltid lika skönt. Gjorde mig en grön smoothie i hopp om att inga basselusker ska fastna på mig. Jo, det rullar på nu sedan i måndags med jobb och rutiner. Väldig nice faktiskt.

Tonade håret idag, efter arbetstid alltså. Igår var det itt,..eller ja lite grann i alla fall, och idag är det hasselnötsbrunt tydligen. Egentligen borde jag komma iväg till frisören för mitt hår växer som ogräs och är inte alls roligt just nu. Vill klippa av en rejäl bit och färga det i någon annorlunda färg. Nu är jag ju tillbaka som brunett vilket jag trivs med, men vi är ju några ”lyckligt” lottade som får våra gråvita hårstrån tidigt och det är inte roligt när man har mörkt hår. Färga, färga och färga. Ska fundera lite på det där, en sväng till Pinterest blir det nog.

Som det brukar bli hos oss så får vi lust att göra om hemma när ett nytt år står för dörren. Så vi renoverar barnens rum. Det ena blir ganska vitt, det andra mörkt. Men mer om det en annan gång.

vitt

Vinterbiten

2 thoughts on “Igår var det vitt

  1. Här kom de också snö. Och så försvann den. Jag tycker inte alls att vintern får godkänt i år. De var väl tredje gången snön kom och gick. Vi vill faktiskt åka pulka och bygga snögubbar. Kram

Comments are closed.