Efter vintervind

Det kom ett ordentligt snöfall i hård vind, och efter vind och snö ser det ut så här i trädgården. Det gör absolut ingenting, bara mysigt att få lite snö som lyser upp allt det gråa. Tog en snabb promenad ut när snön virvlade runt i vinden, fast bara i trädgården, med paraply och kamera. Blev ju inte så jättelyckade foton, som ni ser var det ju väldigt blåsigt. Inga detaljer på växter där inte, förutom ett tappert försök på vajande gräs.

Lite senare hade det lugnat sig lite, och slutat snöa, och jag gick ut igen innan det hann mörkna. På framsidan har mjölkkannan fått sig ett litet täcke, och lavendeln sticker upp med sina torra spröt. Vi får väl se hur länge snön får vara kvar den här gången.

Den gamla lekstugan

Vårt uteförråd

Japanskt gräs

Mjölkkannan och lavendel

My shoes

3 thoughts on “Efter vintervind

  1. Härliga vinterfoton… längtar efter snö som ligger ett tag istället för att smälta bort mellan gångerna. Vitt är ju vackert ändå!

Comments are closed.