Det här med mitt och ditt

Skrivit julkort, i tid för en gångs skull. Försökte leta på den där påsen man ska lägga julkorten i,…hittar inte…måste man ha den tro? Korten kommer väl fram ändå, eller? Apropå om post kommer fram eller ej. Vi har råkat ut för det några gånger. Antingen har brevet inte kommit fram alls, eller så har innehållet försvunnit. Så otroligt fult att råna någons post. Det är födelsedagskort specifikt jag pratar om, hela brevet borta med pengar i till barnen från stackars mormor som lyckats skrapa ihop utav det lilla hon får i pension. Eller brev som blivit öppnat och förslutet igen och innehållet stämmer såklart inte.

Känner verkligen för att slå knut på deras banditarmar och trycka till nosen lite. Jaja, oärliga tjuvaktiga banditer finns det väl gott om så egentligen borde jag kanske ha ett larm på brevlådan. Fast hur skulle det fungera, då får jag väl ingen post alls istället när brevbäraren lyfter locket.  Eller en dold kamera kanske. Det behöver ju inte vara brevbäraren heller,..postkontoret?…någon som bara går förbi mitt på dagen när alla är på jobbet och låtsas som att det är deras brevlåda, och helt sonika knallar rakt in i mitt hus. Iskalla banditer!

Brevlådan ligger nere i backen, och precis utanför vår ytterdörr blev sonens nya cykel han fick i födelsedagspresent stulen! Alltså man blir så arg! Och så tänker man ju,…när kommer den dagen de försöker ta sig in i huset. Känner för ett hemlarm med kameradetektor och hela kitet nu när jag eldar upp mig så. Kanske vore något att tänka på. Gärna en stark privat vakt utanför dörren också, och ett basballeträ under sängen.

Source: Pinterest

One thought on “Det här med mitt och ditt

  1. Usch man blir upprörd bara man läser så jag förstår att du eldar upp dig. Vi har precis skaffat brevlåda till huset, blev en låsbar… och redan ser det ut som någon försökt bryta sig in! Vi hade blivit varnade från grannarna att brevlådorna ofta ”gås igenom”. Helt sjukt fräckt…

Comments are closed.