Weekend is here!

Fredag vänner! Så nice inte sant? Hittade en passande bild på Pinterest. I veckan har tonårssonen klarat uppkörningen för moppekort, och nu väntar teoriprovet i november för det är ju då han fyller 15! Så nu får han lusläsa boken tills dess. Annars har veckan gått förbi med alla vardagliga ting. Dottern tränar fotboll och säljer ur Panda-tidningen för att rädd isbjörnarna. Igår var vi på föräldramöte och idag har vi hämtat bilen som fått diverse delar utbytta, och tro det eller ej men de hittade ett fel till. Alltså jag blir tokig! Går inte in närmare på det, inte mitt område riktigt..haha

Nu har vi precis ätit och jag är proppmätt. Provade på ett nytt recept, för dottern hade letat fram det ur en kokbok av Morberg. Någon typ av potatissallad som blev riktigt smaskig! Till det kryddstark korv, typ really really hot chorizo! Så nu har jag lite magknip. Ikväll ska jag sitta och bläddra i V75-guiden minsann, jomenvisst…mannen har köpt den för vi är trötta på att köpa ”en harry”, eller ett ”andelsspel” där 7 rätt gav 4170 kr, men i fickan fick vi bara 417 kr eftersom man var tvungen att dela vinsten med 10 andra! Hrmpf!

Någonting säger mig att jag kommer läsa lite om hästarna och har någon polle ett coolt namn så får det bli den. Det här är inget jag brukar syssla med, men det ska bli kul att se om det blir någon vinst över huvud taget.

Brukar ni spela på hästar?

weekend

2 thoughts on “Weekend is here!

 1. Vilka fina spindelnätsbilder!!

  Men du…jag har börjat kolla på Vikings. Och om någon undrar varför jag är besatt så kommer jag att skylla på dig. Hur har jag kunnat missa denna serie??
  Och musiken…Galet bra!

  Och det händer att jag spelar men vinner aldrig. Jo, typ 80:- är högsta vinsten.

  Kram och härlig lördag//Hannis

  1. Tack! Vad kul att du fastnat för Vikings, eller jag menar besatt haha. Jag förstår det, för jag är också besatt både av serien och musiken. Vann inte på hästarna idag :(
   Kram tebax!

Comments are closed.