Vår stora fina full med fräknar

Vår stora fina fräkniga! Idag blir det en teorilektion inför moppekort! Som han längtar nu när många av hans vänner redan klarat kortet och tutar och kör allaredan. Han fyller sent, i november, men får ju börja läsa nu. Inför det här har han ju behövt fixa id-kort och göra en synundersökning. Trodde jag skulle smälla av när det stod 1.72 cm på id-kortet! Var, när och hur, ja…när hände det liksom. Över sommaren bara så där. Alltså jag är 164 cm (och en halv)…say no more. Hur som, nu drar vi in till city och lämnar av spolingen…hehe

4 thoughts on “Vår stora fina full med fräknar

  1. Ja..det är inte klokt vad de växer de där ynglingarna:-) Jag är snart minst här hemma:-) Men ja…det är ju så det ska vara. Bara att hänga med! Hoppas hans första lektion gick bra;-)

    Kram Cecce

Comments are closed.