Njurvindan från förr

Hittade lite foton på njurvindan vi hade i sommarkrukan förra året. Köpte inte den i år, skulle nog ha gjort det för den är fin! Blandar sig fint med korgar och zink! Jag undrar om de klarar sig en bra bit in på hösten? Kanske skulle köpa några nu då, måste googla först.

Idag var vi in till gallerian och köpte på oss lite smågrejs, hårprodukter, mobilskal och en washitejp hamnade bland annat i påsarna.

Ikväll såg jag Parlamentet som börjat igen, alltid kul tycker jag och ikväll var ju Björn Gustafsson med,…so lovable! Nu tänkte jag nog knyta mig, känner mig trött och imorgon är det måndag! Bara att grabba tag i den.

Hoppas ni haft en fin helg vänner!

njurvinda

Njurvinda

njurvinda

2 thoughts on “Njurvindan från förr

  1. Blev inga sommarblommor för min del – fast det brukar det sällan bli. Tycker det är roligare med sånt som går att äta! :-) Slank in på ”Växtmästaren” när jag var och handlade i förmiddags, för jag hade sett en annons om halva priset på massor av växter. Var sugen på fruktträd (198:-/st), men de var så stora så då hade jag behövt ha bilsläpen med mej för att kunna få hem dem… :-/

Comments are closed.