Kökshjälpen och industrilampor du inte kan vara utan

Kökshjälpen är precis vad det är. Någon av er ville veta lite mer om den här tvålen från Höga Kusten. Klockargårdens handgjorda kökstvål är precis vad den lovar och doftar underbart! Jag har ju redan berättat lite, men nu har jag använt den lite längre och kan inte vara utan. Jag skulle ha köpt flera, men vill ju inte åka ända till Höga Kusten, så jag googlade lite och hittade en söt liten webbsida som säljer dessa.

Kökshjälpen du inte kan vara utan

Med en otroligt fräsch doft tar den bort alla dofter som till exempel fisk, vitlök och annat. Innehåller ekologiskt fair trade-kaffe och en massa annat ekologiskt som olivolja, cocosolja, ekologisk palmolja, solrosolja och sheasmör bland annat. Den vårdar huden och lämnar ifrån sig en väldigt behaglig fräsch doft.

Fatet den ligger på hittade jag på en loppis för några år sedan, passar ju bra till kökshjälpen måste jag säga, och så får den stå på köksbänken nära till hands.

kökshjälpen

The Soap

När jag ändå är inne på att prata om kökshjälpen så kan jag visa er de nya lamporna i köket. Lamporna hittade jag på Gekås Ullared. Man får köpa dessa i olika delar liksom, sladden för sig, skärmen och glödlampan likaså. Jag valde en av varje och att de skulle hänga i grupp på olika höjd. Skön industrikänsla, gillas mycket! De får lysa upp ett hörn i köket mellan Ikea-klockan och fönstret.

industrial lamps

Industrial Lamps

One thought on “Kökshjälpen och industrilampor du inte kan vara utan

Comments are closed.