Solnedgång i Österlen

Jag antar att brist på inlägg senaste veckan kan tyda på att jag verkligen känt mig ledig. Semester och ett skönt lugn i kroppen. Ledig och all denna tid utan alla måsten, synd bara att den går så fort som sagt. Nu är våra fyra veckors semester slut. Inget att göra åt. Men vi har haft det gott, riktigt gott. Men för den som undrar om allting är rosenskimrande så godegud nej, det är ups and downs och konstigt vore det väl annars i en familj med många viljor, och framförallt har jag märkt av många ”sockertoppar”. Tonårsonen blev aningen uttråkad då husvagnssemestern blev lång, typ 2½ vecka. Men i det stora hela har vi haft det roligt och nu får kidsen klara sig lite själva när vi är iväg och jobbar fram till skolstart.

Jo så det har varit stiltje här på bloggen, saknat mig?..haha
Ni kanske följer på Instagram, vad vet jag. Jag har saknat att blogga, men om kvällarna har jag varit så hemskt trött. Har verkligen satt mig vid datorn och försökt få ihop något, men inte orkat redigera en endaste bild och då blir det inte något av någonting. Bilder måste jag ha. Inte ens via telefonen har jag orkat få ut bilderna längre än till Instagram. Skönt slö liksom.

Men nu, innan jag åker till jobbet imorgon bitti och timmarna kommer försvinna, så ska ni få se lite härliga bilder från Österlen som jag inte visat. En kväll tog vi en promenad i varm solnedgång. Otroligt fint och fridfullt! Dottern tog några bilder på mig. Det händer ju ibland att jag också fastnar på bild, och som är rätt så okej. Ja, ni får ursäkta håret,…frisör snarast skulle jag tro.

2 thoughts on “Solnedgång i Österlen

  1. Hej-Hej!

    Här har vi väl krasst sett inte haft någon semester denna sommar, för varje ledig stund har inneburit arbete vid renoveringsobjektet… Men det har varit okej det också!! :-)

    Har sett på Facebook (det är väl dina Instagram-bilder som visas där också!?) vart era semesterturer har gått hän, och det har verkat så fint och mysigt överallt! :-) Lite tråkig tid sen när barnen blivit så stora att de inte längre vill följa med alls på husvagnsutfärder och så där, och samtidigt är lite för unga för att kunna lämnas ensamma hemma i en hel vecka eller två… Känner igen det från när vi hade husvagn. Gick dock ofta att lösa som så att ungarna fick vara hos tex sin farmor och farfar (alternativt hos nån kompis) och så for jag och maken iväg ensamma med husvagnen över helger och så. :-)

    Ha det fint!!

Comments are closed.