Luftigt och ledigt med rätta känslan

Inte varje dag tonårssonen ställer upp framför kameran. Här i sitt nya linne från Somewear och en Lakers-keps, nöjd och glad då det kändes rätt och till ett bra pris dessutom. Solbiten och fräknig.

Luftigt och ledigt med rätta känslan

När jag kom hem från jobbet hade båda kidsen städat ur sina garderober på allt som de vuxit ur samt aldrig använder. I sonens garderob gapar det ganska så tomt nu, det blev väldigt luftigt, likaså dotterns men jag vet att det ligger högar med kläder lite varstans i huset där de inte ska ligga. Det är skönt att göra en rensning, särskilt när det kommer in lite nytt. Nu när det är så varmt och skönt ute, vill vi gärna ha det luftigt och ledigt på kroppen. Det ska kännas rätt och kidsen har ju nu sin helt egna smak.

Sonen önskar sig nu ett par nya skor och lika bra det då fötterna växer så det knakar och en ny storlek behövs. Han har fastnat för ett par svarta Converse och funderar på dessa låga svarta från Spartoo. Men det finns ju mängder med olika Converse så valet verkar inte vara helt enkelt vilket jag kan förstå.

Själv hittade jag dessa skor med zebramönster. Hur söta? Det jag gillar är också att de inte är kritvita utan beiga i botten. Precis som mina zebramönstrade sköna byxor jag köpt och ska visa er någon dag. De ger mig rätta känslan.

One thought on “Luftigt och ledigt med rätta känslan

Comments are closed.