Efter en lång shoppingdag på Gekås

Jag kan inte sova, lika bra att blogga då.

image

Igår, lördag, kom vi fram till Ullared! Ganska så fullbokat på campingen,  men vi fick plats som tur var. Första dan var vi inte in till Gekås. Istället softade vi i solen, åt god mat på Harrys. Och efter det köpte mannen Irish Coffee.

Det är så otroligt varmt nu, skönt men svettigt ibland. Äntligen kom ju värmen!

image

Och idag entrade vi Gekås! Obligatorisk bild på vagnen ett måste. Började med lite inredning som handdukar,  gardiner,  sängkläder m.m.

image

Efter det hittade jag till slut lite kläder till mig själv. Det såg mörkt ut först men sedan fann jag några guldkorn. I mitt tycke då. Kidsen gick ihop med mannen och valde sina egna kläder och annat. Sedan sammanstrålade vi för lunch. Efter det gick jag och dottern ihop och hittade lite mer skojiga saker. Parfym och hudvård till exempel.

Imorgon måste jag ringa kattvakten och berätta att vi snart kommer hem efter vår långa husvagnssemester.  Apropå det,  jag får inte glömma  kattavdelningen imorgon.

Godnatt!