Tusse the model

Sötaste Tusse! Kolla så han posar…gosig är han också när han lägger den sidan till. Är han inte gosig så är han en väldigt upptagen katt nu när våren är här, det kvittrar och prasslar i varje buske och träd. Och har han varit ute och ränt en hel natt och en varm solig dag så kan man passa på. Då är det bara att låta avtryckaren på kameran gå varm.

De två sista fotona blev gryniga, men det får ni ta. Första däremot blev klockren…haha snacka om ”Im the model”-look!
6 thoughts on “Tusse the model

 1. Så fin han är! :-)

  När man river i ett gammalt hus, som vi gör nu, blir man synnerligen varse att det kan vara väldigt bra att ha en katt (eller flera!). Det är inte klokt vad möss och råttor har härjat överallt, alltså! 8-X Det är gångar efter dem i isoleringen i ytterväggarna, och i en vägg hittade vi kilovis med nån slags frön (gräsfrön???) som uppenbarligen mössen hade lagrat där! Och överallt ligger det skit efter dessa kreatur… ÖRK!!!

 2. Underbara bilder!!!

  Hoppas du haft en skön påsk och att solen skiner på dig i detta nu:-) Själv har jag fullt upp med caféförberedelser och annat, så tiden rusar iväg alldeles för snabbt tycker jag. Antar ändå att det är ett gott tecken. Har inte tråkigt illa fall:-)

  Kram Cecce

 3. Åh så fiiiin! Jag älskar katter men kan tyvärr inte ha någon, mannen är allergisk. Får vara glad att han tål hunden och så har jag ju kaniner och höns ute, så jag ska inte klaga. Har tänkt ha en utekatt som kunde bo i hönshuset men jag känner mig själv och skulle säkerligen släppa in honom när han står utanför och jamar…..
  Ha en skön söndag!

  1. Tack, ja han e ju för go´! Men du, jag tror nästan att äkta maine coones kan en del allergiker tåla ;) tipstips

Comments are closed.