Blomma upp

Jaha senaste Glossy Box då. Ingen wow-upplevelse men vissa går ju att använda slut på. ”Beauty in Bloom” är temat med doftande hudkräm och deospray. Lite lip balm, minitub med ansiktskräm och …ett nagellack till.

 1. Busby B.O.N anti-age ansiktskräm ska ge lyster och jämnare hudton. Djupa rynkor ska bli mindre synliga. Vet inte om jag hinner märka någon skillnad innan denna lilla tub tar slut. Sedan har jag fått så ful hy på sistone så jag vet inte vad jag vågar prova snart.
  Innehåll: Ej provat
  Design: M
 2. Stylage läppbalsam ska vara läkande, mjukgörande och vårdande. Jag använder ofta läppbalsam, dagligen, så den här lär väl ta slut.
  Innehåll: MM
  Design: M
 3. Panos Emporio deospray ”Goldflower”. Jag gillar inte deospray och den doftande inte så jättegott heller.
  Innehåll: M
  Design: M
 4. Models Own nagellack är som det utlovar hållbart till skillnad mot andra glitterlack. Fick ett guldigt glittrigt lack. Dock inget jag kommer använda ofta då det var svårt att få bort, jag kanske hade dåligt borttagningsmedel men det satt ordentligt kan jag säga.
  Innehåll: MMM
  Design: MMM
 5. Mitchell and Peach kroppskräm doftar lavendel och kommer gå åt. Ska vara mjukgörande och ge näring med honung, organisk kokos, vitamin B5 och sheasmör. Klassisk clean design.
  Innehåll: MMM
  Design: MMM