Spänstigt och osynligt

I januariboxen fanns lite smått och gott. Olja till håret är sånt som går åt, likaså dagkräm. En produkt fick toppbetyg denna gång och det är primern från Benefit Cosmetics, toppenbra!

 1. MASTEY leave-in oil med argan och oliv återfuktar och förlänger livslängden på din hårfärg. Svårt att säga om den ger vad den utlovar, har bara provat lite.
  Innehåll: MM
  Design: MM
 2. SUMITA brynpenna fixar formen på dina bryn! Med genomskinlig vaxformula görs det naturligt. Nu har ju inte jag några jättebuskiga bryn direkt, fast skulle jag sluta noppa kanske de visar sig. Har inte provat den.
  Innehåll: Ej provat
  Design: MM
 3. BENEFIT COSMETICS mirakelprimer minskar synligheten av porer och fina linjer. Måste säga att jag tycker den fungerar och minskar synligheten. Gillas! Designen är häftig, fick inte med själva tuben på bild men det var en yttepytteliten sak ändå.
  Innehåll: MMMMM
  Design: MMMMM
 4. ORAL-B lyxig tandkräm ska ta bort ytliga missfärgningar, göra tänderna vitare och stärka emaljen. Alltså jag vet inte med dessa produkter alltså, jag tror nog att det bästa är att bleka hos tandläkare eller med något annat än tandkräm. Jag kan inte se någon skillnad direkt. Smakar gott i alla fall men otroligt stark och färgar nog handfatet mer blått än tänderna blir vita.
  Innehåll: MM
  Design: MM
 5. YVES ROCHER dagkräm Elixir 7.9 har sju ämnen från växtriket, och nio anti-age-patent, som ska göra att huden producerar fyra gånger mer kollagen vilket gör huden mer spänstig och fast. Den verkar väldigt dryg och jag använder den varje dag nu. Ja, vi får väl se. Lite spänstigare hy vore inte så dumt.
  Innehåll: MMM
  Design: MMM

2 thoughts on “Spänstigt och osynligt

 1. Så tradigt med snön ni fick. Men förhoppningsvis är den snart borta igen!! :-)

  Själv har jag varit ute i fina vårvädret här (årets hittills varmaste dag idag, tror jag) och känner nu hur skinnet i ansiktet stramar lite… Börjar uppenbarligen bli dags att leta upp solskyddskrämer och sånt där igen!!

  Ha det fint!!! :-)

Comments are closed.