Ryggvärk och snödroppar

Igår bjöd himlen på ett dagslångt snöfall. Så det här fotot är ju inte taget då utan några dagar tidigare. Just idag har jag inte varit ut till rabatterna för att se om snödropparna överlevde snötäcket, men nu stiger plusgraderna! Just snödroppar är riktigt svåra att fotografera tycker jag, lyckas alltid få de att se så plastiga ut.

Jag har fått ont i ryggen igen. Började i helgen efter ett städartag i huset. Det är jobbigt när det sticker till i svanken rätt var det är, och att nysa är inte att tänka på. Kvävde ett par stycken för jag inte ville få ont. Men nu är jag trött på min rygg och ska gå till en naprapat! Har inte bokat tid än, väntar på att min läkare ska ringa först så jag kan få en remiss eftersom naprapaten har samarbete med vårdcentralen. Perfekt!

Annars så rullar dagarna på väldans fort. I helgen får vi besök av syrran med familj och vi ska fira vår papps som nyligen fyllt 70 år! Jag har erbjudit mig att göra smörgåstårta, så imorgon blir det ståhej i köket med syrran och ett glas vin till det kanske.

Hoppas ni har det bra allihopa! Jag ser att många försvunnit härifrån, vilket är jättetråkigt, och det är särskilt från november månad som besökarantalet sjunker för varje månad. Men jag skriver på!, och ni kanske hittar tillbaka eller så kommer det nya besökare. Hur som helst, tack ni som lämnar spår här det värmer!

Snödroppar

4 thoughts on “Ryggvärk och snödroppar

 1. Godmorgon! Samma hos mig tycker jag, sämre med besökare….
  Jag funderar på att byta bloggportal. Till Finest. Men jag vet inte. Då kanske det försvinner ännu fler, haha!
  Jag gör som du, bloggar på!
  Kram!

 2. Härliga vårblommor! Men vad tråkigt att besökarantalet sjunker. Klart du ska fortsätta skrivach fota dina fina bilder! Jag har kommit på att det viktigaste är att jag har en grupp läsare som gillar det jag gör, och att jag gör det för mig själv.sen kanske det är kul att det blir fler som kommer men jag kommer inte stressas av det. Fortsätt som du gör bara. Kram Pernilla

 3. Hejsan!

  Hoppas snötäcket har försvunnit igen nu, så du kan beskåda de söta snödropparna!? :-)

  Elände med ryggen – men BRA att vårdcentralen samarbetar med en naprapat! Det är väl inte så värst länge sen vården ansåg att kotknackare var ”häxkonstnärer” precis som zonterapeuter och akupunktörer och allt vad nu de alternativa behandlarna kallas…? Och därmed inte sponsrade med några besök hos såna!? Hoppas du snart får en tid – och behandling som hjälper!! :-)

Comments are closed.