Inredningsstrategi

Ibland kan jag fundera på hur det skulle ha varit att bo själv i ett par år innan jag flyttade ihop med han som idag är min man. De gånger jag tänker så är när jag ska möblera om, inreder eller på något annat sätt förändrar något i hemmet. I det stora hela har jag rätt stor frihet att göra lite som jag vill, men det händer faktiskt att mannen också vill vara med och tycka och tänka, och då särskilt när lite större renoveringar skall påbörjas eller är igång. Men man får mötas på halva vägen, kompromissa lite och i slutändan så blir det ju rätt bra ändå.

Hade jag levt ett singelliv så hade det varit lite enklare och jag skulle kunna få det precis som jag själv ville. Inte ta hänsyn till någon annans åsikt och smak. Men nu lever jag inte som singel och då får man vara lite smart.

Som till exempel när jag fixade till den vita väggen i sovrummet och gjorde en mood board. Det gjorde jag bara utan att förklara hur jag ville ha det och hur jag tänkt. En dag så fanns den bara där, och han gillade den. Jag kallar det ”inred som singel” ,…haha nä skämt åsido.

Men hade jag däremot förklarat att jag tänkt tejpa upp foton och teckningar ihop med en spegel och krokar och bla bla bla. Ja, då hade han säkerligen sågat hela min idé vid fotknölarna. Men min mood board blev faktiskt fin, tycker inte ni? Se länk om ni missat den.

Och bara så att ni vet,..jag älskar min familj och mitt familjeliv, särskilt när jag inreder som singel…hehe


En annan vy i sovrummet
Kuddar från Elce Stockholm

6 thoughts on “Inredningsstrategi

 1. Blev superfint med din mood board! Jomenvisst gäller det att ha en taktik för att få som man vill i inredningen (; min kära sambo vill gärna också vara med och tycka på varje beslut och inköp som görs till hemmet vilket kan kännas frustrerande ibland när jag vet hur mycket viktigare inredningen är för mig.

 2. Sv; Jag bloggar massor från telefonen! Slänger in bilderna direkt via bloggerappen. Super smidigt.
  Ibland tycker jag att jag ska ha lite ”finare” bilder från min digitalkamera och då slänger jag in några sådana också men det tar ju mycket längre tid…
  Kram kram

 3. Sv IGEN:)
  Min man tänker inte så djupt haha! Men han är bra på att göra saker som gör honom glad – han har INGA problem alls med det om jag säger så:) Typsik MAN.

  Men jag är glad att han är sådan, det händer alltid massor i hans närhet och det gör det också det lättare för mig att se till att göra saker. Eller så kan jag bara hänga på honom:)

  Och! Det är BARA Jag som kan se till att göra saker för MIN egen skull:)

  Han är 4 år äldre än mig.

  Kram!

 4. För egen del undrar jag mest HUR jag skulle bo om jag vore singel. Villa och jättestor tomt på landet är inte min grej om jag måste fixa allt med huset och trädgården själv… Phu! Kanske man skulle satsa på ett boende som är precis tvärtom mot det jag har nu!? En pytteliten lägenhet i en storstad!? Vindsvåning i New York, typ!!! ;-)

Comments are closed.