Gottgott och hipphipp

Lite foton från firandet i helgen som var. Papps har fyllt 70 och jag gjorde två olika smörgåstårtor. En med rostbiff, pepparrot, bacon- och curryfyllning och den andra med räkor, lax och äggfyllning. Det blev gott och gick åt, fast den ena blev aningen torr, det gäller att inte snåla med fyllningen.

Pappa hade också köpt en tårta till kaffet som vi tog en stund efteråt. Då var det gott med lite sött istället. Pappa var nöjd med presenterna och det var trevligt att samlas. Syrran var där med sin familj och två av mina farbröder var där också. Nedan följer ett par foton.

2 thoughts on “Gottgott och hipphipp

  1. Hej på dej!! :-)

    Har läst ifatt mej här nu, och börjar kommentera bakifrån.

    Dessutom kändes det här inlägget väldigt aktuellt för mej, för i nästa vecka fyller min pappa 80, och då ska det firas lite grann. Han har faktiskt beställt just smörgåstårtor som jag och dottern ska knåpa ihop till hans kalas. Får hoppas vi kan få till lika fina som dina!!! :-)

Comments are closed.