Väntan

Vad i hela friden är det här för en månad vi är inne i nu. Februari må vara kortast av alla men å vilken väntan. Man vill ju bara ha vår nu. För dottern är det här dock en fantastiskt rolig månad, en födelsedagsmånad. Så det blir ju festligt snart, men å denna väntan.

Bloggeriet blir ju lidande också, herregud det finns ju inget roligt just nu. Känner mig helt off.  Och det här var ju inte så kul för er att läsa om. Men snart så…snart

Rotade i fotomappen, och det fick bli ett litet collage.

3 thoughts on “Väntan

  1. Heeej!
    Det är oförskämt länge sedan jag kikade in hos dig.
    Som vanligt fantastiska bilder.
    Håller med om att februari är en svårdefinierad månad…vår/vinter..hmm, den blandar och ger, liksom!

  2. Känner lika dant… Ingen större lust att ge mej ut med kameran för vädret är trist och då blir fotona också trista – och med bara trista foton så blir det knappt några blogginlägg heller… <:-I Födelsedagsmånad är förresten verkligen ordet! Borde baka tills på lördag… Stånk!

Comments are closed.