Trendiga citysneakers

En av dotterns presenter som jag hittade på nätet stod det hennes namn på. Kände verkligen att ett par sådana här skor skulle hon nog gilla. Och OM jag hade rätt! Hon blev stormförjust i dessa trendiga Skechers i cool city-look! Skechers bjuder på en mängd olika sneakers och just denna sko har en inbyggd klack på 5 cm! Hm, ja nu kan man väl tycka lite olika om kidsen ska börja med klacksko vid 12, men den här är i alla fall stadig och samtidigt skön. Hon får börja variera med sina andra skor. Hon har haft en klackstövel tidigare, men den klacken var nog bara 1-2 cm.

I helgen har hon gått in skorna inomhus, hon har gått, sprungit, tagit av och tagit på, och gått lite till och ser jätteglad ut. Hon får fortsätta gå in dem ett tag till tills all denna snöblask ute ger med sig. Känns ju bra att hon verkligen gillade skorna. Ni skulle sett hennes min när hon öppnade kartongen…ojoj happy kid! Bland annat så var snörena häftiga sa hon.

Och vet ni, det är 30% just nu…psst!

Skechers Moolah

Hydee Hi Top

I samarbete med Spartoo

2 thoughts on “Trendiga citysneakers

Comments are closed.