Innanför papperet

Den där tröttheten hänger över mig, grubblar på en massa olika saker, men det kändes så mycket lättare när solen kikade fram igår. Blå himmel! Så underbart!

I söndags tog jag chansen att använda mig av ljuset som strömmade in genom fönstrena, ja det som nådde in för det var ju mulet helgen som var. Fotade lite av dotterns presenter. På Ur&Penn fanns det så mycket fina smycken, och till pangpris dessutom. Två olika halsband, ett med en döskalle och ett annat med bokstäverna YOLO på vilket då betyder ”You Only Live Ones” fick jag veta. Ett armband blev det också. Sen lite annat smått och gott som iPhone-skal, läppbalsam och ett mascara. Hon brukar bara använda det om det är något speciellt. Ett body mist från Victoria Secret som hon blev riktigt förtjust i, för det har ju blivit så poppis.

..

One thought on “Innanför papperet

Comments are closed.