Grejar lite

Jahapp så var bilen på verkstaden då. Förbaskade bilar! …jag blir så trött…så det blir till att åka hyrbil till Stockholm, tack och lov att det finns försäkringar.

Vi grejar lite här hemma, packar och tvättar ikapp. Brasan är tänd så kläderna ska hinna torka till imorgon när vi ska till Stockholm och fira nyår. Känner för att städa undan julen,…men det får bli till efter nyår eller lite längre fram.

Visar er lite av barnens fynd från rean, och en och annan julklapp syns också som till exempel hörlurarna Skullcandy, och en svart stickad tröja med pyttesmå döskallar på. Den beiga tröjan fyndade hon på H&M. De två nedersta tröjorna är sonens fynd. Den grå från Jack & Jones och en Sweet hoodie med ett stort bakvänt frågetecken på.

Nehepp dags att kolla om några kläder blivit torra. Later!

5 thoughts on “Grejar lite

  1. Känner likadant. ut med julen och in med våren. men inte riktigt ännu . hihi. hoppas ni får ett gott nytt år i stockholm=)

  2. Asså bilar ska ju bara funka när man vrider om nyckeln. Hyrbil kan ju bli knepigt att få tag på runt nyår men hoppas ni kommer fram till vår vackra Hufvudstad som det är tänkt. Ha en underbar nyårsafton.
    /Jennifer

    1. Tack detsamma, önskar er en fin nyår också. Dock fick vi förkylning som kom över oss. :(

Comments are closed.