Dagmar

Vet ni, jag har faktiskt hoppat över en recension av Glossy Box, med flit. Det var den som kom i oktober, och var inte så jätterolig faktiskt. Ingen bild har jag tagit ens, eftersom produkterna inte var speciellt fotogeniska.

Men novemberboxen Dagmar inspirerad av självaste modehuset Dagmar var både snyggare och aningen roligare. Själva boxen var perfekt att ge bort i present med annat innehåll. Det som fanns i Dagmarboxen var enligt nedan.

  1. Batiste torrschampo med XXL Volume. Det här kan inte få kallas för torrschampo för det fungerar inte som det med XXL Volume i. Kände mig smutsigare i håret av denna, och volym kan man lugnt säga att det blev. Rätt snygg design.
    Innehåll: M
    Design: MMM
  2. Botanics lermask. Ej provat. Jag brukar känna mig så nedkyld i hela kroppen när jag använder ansiktsmask. Lite tråkigt med en provpåse, men jag kommer nog använda den…till sommaren.
    Innehåll: Ej provat
    Design: Prov
  3. Naobay universalkräm var väl helt okej och ska med plantextrakt och ekologisk vegitabiliska oljor, som nypon- och mandelolja, stärka hudens barriär. Snygg och stilren design.
    Innehåll: MM
    Design: MMM
  4. Emite Makeup Dams högpigmenterad ögonskugga. Svart gillas! Ej provat än men kan inte tänka mig att den är annat än bra. Återkommer.
    Innehåll: Ej provat
    Design: MM
  5. Emma S deodorant med sheasmör, fri från alkohol, parabener och mineraloljor. Kan väl inte bli bättre. Behövde en ny deo så jag är glad för den och den är helt okej. Enkel fin design.
    Innehåll: MMM
    Design: MMM

 Glossy Box