washi tape xmas cards

Kolla in vad jag hittade på Pinterest. Så fiffigt, enkelt och fint! Gör egna julkort med washitejp!

Kan inte tro att det är 1:a advent den här helgen. Imorgon blir det nog till att ta fram jullådorna och få lite ljus i fönstrena. Köpte tre stycken hyacinter idag, den ena tappade jag i backen så alla blomknopparna flög all världens väg. Men kanske nån stackare blev kvar, vi får väl se.

Julvykort, skickar ni det?

Source: Pinterest

2 thoughts on “washi tape xmas cards

 1. Hej-Hej!

  Nu har jag läst ifatt mej om konserten och dreamhack mm! :-) Kul att den förstnämnda blev så bra och lyckad! Det är säkert något extra att stå riktigt långt fram – visst hade du öronproppar också med dej i packningen!? ;-) Såna ska jag vara klok nog att ta med mej nästa gång jag ska på konsert!! Om jag nu alls ska på nån sån – det hör ju inte till vanligheterna precis, men ibland händer det faktiskt! :-)

  Hoppas sonen är nöjd med sin helg!? :-)

  Jag har inte köpt några hyacinter än, men ska så fort som möjligt! Blir ju ingen riktigt julstämning utan såna – och nån amaryllis ska det också bli, fast det kan eventuellt vänta tills ännu närmare jul. Men hyacinter kan man gott frossa i – blåa ena veckan, rosa nästa och sen vita på det! ;-)

  Svar: Dotterns operation verkar ha gått helt enligt planerna, och skönt nog hittade de inga andra trasigheter inne i känet. Inga ben- eller broskbitar, trasig menisk eller så. Skönt! Och nu har hon alltså fått ett nytt korsband, som de gjort av en bit sena från baksidan av knäet. Igårkväll hade hon riktigt ont, men det hör väl tyvärr till… Får hoppas det känns bättre idag, och framförallt att hon snart kan vara i farten igen om än på kryckor. Det blir ju mycket rehab-träning framöver, men framförallt hoppas jag att hon snart kommer att kunna jobba igen, för hon blir så hiskeligt rastlös av att bara vara hemma… <:-)

  Ha en jättemysig första advent!!! :-)

Comments are closed.